söndag 17 oktober 2010

Fått kontakt med Mödrahemmet i Tukum

Hej! Det var ett tag sen vi skrev här.
Vi har under veckan lagt upp brudklänningen som Party World sponstrat oss på http://www.blocket.se/. Så är ni intresserad av att köpa en brudklänning. Så går ni in på den här länken--> http://www.blocket.se/ostergotland/OANVAND_Brudklanning_strl__36_30233170.htm?ca=14&w=1 ! :)

Vi har också fått kontakt med Bill som är ansvarig i mödrahemmet och vi berätta om vårt projekt. Han var glad över atthöraom vår projektplan. Vi har talat om för Bill att vi ska försöka komma ner till Riga V.44 då vi har höstlov. Det skulle passa oss perfekt, för att inte missa massa viktiga saker i skolan.

Vi har kollat flygbiljetter och hoteller i Riga, så det kommer nog inte bli något stort problem med det. Mödrahemmet erbjudit oss att bo hos de under de dagar vi befinner oss i Lettland. Men vi får se hur det blir med det! 

Det är lite av det som hunnit ske under veckan.
Om någon av er där hemma vill bli av med barnkläder eller tjejkläder så vore det jätte snällt ifall ni kunde skänka de till oss. Vi ska nämligen ta med oss barnkläder och kläder till mammorna, som är i tonåren. Det är kläder för nyfödda upp till 4års-åldern vi pratar om då. :) Om ni har kläder som ni vill skänka, mejla oss till projektmodrahem@hotmail.com  

Vill ni skänka en slant gör det då till 8480-6 923195911-6  =)

I nästa inlägg kommer vi skriva lite kort om oss själva, så ni vet vilka vi är!  Tack och Heej!


En bild på Brudklänningen:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar