torsdag 21 oktober 2010

Brudklänningen..


Hej där! Det är jätte kul att se att det är så många som läser vår blogg, och vi hoppas ni kommer fortsätta med det också! :)

Igår kväll la vi in en annons på vår klänning på blocket, och redan idag vid lunch rasten fick vi ett samtal av en man och han som var intresserad av att hyra brudklänningen. Ett samtal från honom peppade upp oss och så bestämde vi att vi skulle lämna in brudklänningen på kemtvätt, men tyvärr så skulle det kosta oss en hel del pengar, så vi var tvungen att stå över kemtvätten.
Så vi tjejer pratade mer om olika alternativ 
Så vi bestämde oss för att gå till Party World för att fråga ifall man kan tvätta klänningen hemma istället. Hon talade om att man kunde tvätta klänningen hemma, hon gav oss tips på hur man skulle tvätta den, så vi skynda oss hem till Edghel för att tvätta brudklänningen!.


Tvättningen gick väldigt bra och vi alla var stolta över att vi inte misslyckades genom att klänningen skulle bli förstörd. Vi är väldigt tacksamma över att vi fick hjälp av Party World. Vi gick också till Sköna Kläder och lämnade kvittot till henne och tackade åter igen för sin gåva. Vi informerade Sköna Kläder och Partyworld om vår blogg sida och hoppas på att de vill följa med på vår resa genom att läsa vår blogg sida. 

Vi har även hittat ett hotell som ligger centralt i Tukum, vilket var jätte bra för det ligger nära mödrahemmet. 
Vi alla ser fram emot att få åka till Tukum  och träffa de unga mammorna i mördrahemmet.

                                                                   Bilder från idag:


Kemtvätt eller tvätta hemma?.. hmm??.. TVÄTTA HEMMA :) 


Klänningen efter vi har tvättat den,....


Vi är verkligen stolta över oss!Till nästa gång har vi förhoppningsvis hyrt ut vår brudklänning...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar