torsdag 30 september 2010

Första inlägget- Kimberly här

Hejsan !
Vi är  fyra tjejer som går Omvårnadsprogrammet i Linköping. Vi håller på med ett projektarbete. Vår grupp består av Jilli Salah, Edghel Campomanes, Kimberly Blixt och Hodan Ibrahim. Vi är fyra drivna unga tjejer som verkligen vet vad vi vill och ger inte upp i första taget.
Det vi har bestämt oss för att göra är att hjälpa ett mödrahem som ligger i Lettland.
Vi har valt att hjälpa det här mödrahemmet för att vi kände att vi ville göra något betydelsefullt med vårt projektarbete.
Det här är ett tufft och kämpigt projekt men vi ska klara det!

I dag har vi hunnit göra en hel del. Först skrev vi rent projektplanen och sedan har vi också hunnit öppna ett bankkonto.
Senare under dagen gav vi oss ut på stan, till olika företag och presenterade vår projektplan, och undrade ifall de skulle kunna tänka sig att sponsra oss.
Tidigare har vi gjort så att vi skickat mail och ringt företagen, men antingen så sa de nej eller så fick man inget svar.
Det var så jobbigt att ringa runt och bara få en massa nej. Så vi bestämde oss för att gå till affärerna nere på stan. Visst kan man känna att det är pinsamt, men vad gör man inte för att lyckas!
Fast det gick fakiskt jättebra efter att vi gått runt till de olika företagen på stan och berättat vårt syfte med det här projektet och sedan visat upp vår projektplan. Det känns som att det är svårare för folket att säga nej rakt av när man väl är där.

 Vi måste bara säga, Gud vad underbara människor det finns!
Tack vare dessa underbara personerna så går vårt arbete framåt, TAACK så jätte mycket!
I nästa inlägg kommer vi visa reklam för de olika affärerna som har hjälpt oss!

Ha det bra
MVH
Kimberly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar